Designul interior al noului BMW X7 a fost deconspirat

Aspectul interior al noului BMW X7 a fost deconspirat! Poze neoficiale cu habitaclul viitorului SUV de top din gama bavarezilor au fost publicate de Motor1. Viitorul model a căpătat un design a bordului familiar celor mai noi modele din gamă, fiind inspirat, în special, de la BMW Seria 8 și X5.
Precum și la exterior, însă, cel mai mult la aspectul vizual al planșei de bord versiunea de serie BMW X7 se inspiră de la conceptul X7 iPerformancem prezentat în premieră la Salonul Auto de la Frankfurt cu un an mai devreme. Habitaclul va fi dominat de materiale precum pielea, Alcantara, inserții din lemn și metal, și va putea adăposti la bord până la 6 persoane, având 3 rânduri de scaune.
La baza noului BMW X7 este arhitectura CLAR, debutată în premieră la baza noii generații BMW Seria 7. De la nava amiral noul SUV de top va prelua, astfel, și unitățile de propulsie, printre care motoarele pe benzină și motorină, inclusiv unitatea de top V12. Ulterior va fi lansată și versiunea hibridă, cu un substrat tehnic identic noului BMW X5 xDrive40e și o putere totală de circa 315 CP.
0
2,368
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!