FIAT 500L primește o doză de sportivitate la nivel de design exterior cu noua versiune S-Design

FIAT anunță lansarea noii versiun S-Design pentru monovolumul 500L, grație căreia modelul primește o doză de sportivitate la nivel de design exterior. Pe lângă micile modificări la nivel de elemente exterioare, noua versiune aduce un set de jante originale de 17 țoli și o nouă nuanță a caroseriei.
Monovolumul FIAT 500L a trecut printr-un facelift în primăvara anului trecut, însă compania italiană, care ne-a obișnuit cu inventarea și lansarea unui număr extraordinar de versiuni speciale și de serie pentru modelele sale, a luat decizia de a atrage clienți noi cu noua versiune cu o doză de sportivitate – S-Design. Noua versiune nu prevede, însă, îmbunătățiri la nivel de substrat tehnic, modificări fiind atribuite doar aspectului exterior al monovolumului.
Astfel, FIAT 500L S-Design se va distinge de celelalte versiuni prin nuanța arămie, combinată cu acoperișul de culoare neagră și nuanța Myron pentru mânerele portierelor, capacele oglinzilor retrovizoare și calandru. Designul exterior este finisat de jantele speciale de 17 țoli de culoare neagră.
Pentru FIAT 500L S-Design sunt disponibile 3 motorizări: cea pe benzină, cu unitatea de 1.4 litri, cu 95 CP la activ, turbodiesel-ul MultiJet II de 1.3 litri, cu 95 CP, și turbodieselul MultiJet II de 1.6 litri, cu 120 CP. Motoarele sunt cuplate doar la cutia manuală cu 6 trepte, iar unitatea pe motorină, de 1.3 litri poate dispune de cutia robotizată.
0
1,968
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!