Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Ford Moldova anunţă reduceri irezistibile pentru Mondeo Hybrid

7 Septembrie 2018, 15:37
Redacţia PiataAuto.md cu referire la Ford Moldova
Ford Moldova a pregătit o ofertă irezistibilă pentru Mondeo Hybrid – nava amiral americană poate fi achiziționată acum al un preț special cu o reducere de peste 1,000 euro în țara noastră, iar pe lângă eficiența oferită de versiunea electrificată, aceasta mai include şi un șir de echipamente necesare la bord.
Așadar, Ford Mondeo Hybrid dotarea TITANIUM poate fi achiziționat acum la un preț special de 20,880 euro, cu o reducere de 1,190 euro comparativ cu prețul inițial. Afară de tehnologia hibridă de ultimă generaţie, modelul american are incluse mai multe echipamente extrem de necesare pentru automobilele moderne, venite cu echiparea respectivă, printre care se enumeră şi instrumentarul de bord cu computer cu ecran color, 7 airbag-uri, senzori de ploaie şi lumină, sistem keyless Start, faruri adaptive, încălzire electrică pentru parbriz şi scaunele faţă, scaune sport cu suport lateral profilat, lumini ambientale decorative, sistem multimedia cu ecran de 8 inch şi conexiuni USB/BlueTooth, cruise-control cu limitator de viteză, sistem de climatizare automat bi-zonal, oglinzi retrovizoare exterioare rabatabile şi încălzite electric, inserţii cromate la exterior şi jante din aliaj de 16 ţoli.
Sistemul hybrid Ford Mondeo combină benzinarul cu ciclu Atkinson de 2.0 litri cu două motoare electrice, unul dintre care activează în tandem cu motorul cu ardere internă, pe când cel de-al doilea este antrenat în recuperarea energiei în timpul frânării. Modelul este oferit exclusiv cu cutie automată CVT Puterea cumulativă a sistemului constituie 187 CP, iar consumul mediu în regim mixt, declarat de producător este de 4.2 litri benzină la fiecare sută de kilometri. De altfel, Mondeo Hybrid se adevereşte a fi extrem de eficient în regim extra-urban, înregistrând un consum mediu de doar 2.8 litri.
Informaţii utile:

Test drive Ford Mondeo Hybrid
0
1,232
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!