Furios și... Micuț! Volkswagen prezintă noul up! R-Line - pentru cei ce nu-și doresc un up! GTI

Volkswagen a pregătit o nouă versiune pentru cel mai compact model din gama sa – up! Hatchback-ul ultra-compact va putea fi achiziționat acum în versiunea R-Line, cu kit aerodinamic agresiv, preluat de la up! GTI. Cele două modele sunt aproape identice la capitolul design exterior, diferența fiind făcută de unitățile de propulsie sub capotă și, bineînțeles, de preț.
La partea frontală Volkswagen up! GTI și proaspătul R-Line sunt identice, cu bare de protecție similare cu inserții din plastic negru-lucios și splitter integrat, cu excepția siglelor, ce definesc fiecare dintre versiuni – GTI dispune de sigla respectivă situată pe "grila radiatorului", pe când noua versiune are siglele "R-Line" aplicate pe aripile față. Pe lateral compactele vor putea fi distinse prin prezența dungilor contrastante în cazul versiunii GTI, care lipsesc la R-Line, posteriorul fiind identic pentru ambele modele.
Principala diferență constă în unitățile de propulsie prevăzute pentru ambele versiuni. Volkswagen up! GTI, lansat la începutul acestui an, are sub capotă benzinarul turboaspirat de 1.0 litri, cu 115 CP și 200 Nm la activ. Noul R-Line are sub capotă același propulsor 1.0 TSI, oferit în două variante de putere, de 60 sau 75 CP, în ambele cazuri cu 95 Nm cuplu maxim. În varianta mai puternică, up! R-Line va accelera până la 100 km/h în 13.2 secunde (GTI – 8.8 secunde), viteza maximă fiind limitată la 171 km/h (GTI – 197 km/h). Prețul minim pentru Volkswagen up! R-Line va constitui 795 euro, jantele de 17 țoli fiind oferite doar opțional, contra cost.
0
2,119
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!