Honda CR-V Hybrid, pregătită să se lanseze în Europa, cu un consum de 5.3 litri/100 km!

Trendul hibridizării şi electrificării pare de neoprit în Europa, iar mărcile care au făcut pionerat mulţi ani în urmă profită astăzi cel mai mult. Honda tocmai a anunţat că noua interpretare a SUV-ului CR-V în motorizare hibridă este pregătită de lansare pe continentul european, iar odată cu asta au devenit cunoscute şi mai multe informaţii tehnice.
Noua Honda CR-V Hybrid va fi disponibilă atât cu tracţiune faţă, cât şi integrală. În ambele cazuri sistemul de propulsie hibridă generează o putere totală combinată de 184 CP. Versiunea cu tracţiune faţă va indica un consum mixt oficial de 5.3 litri/100 km, în timp ce versiunea cu tracţiune integrală promite un consum mixt de 5.5 litri/100 km.
Pe lângă versiunea hibridă a noii CR-V, Honda a mai anunţat şi motorizări tradiţionale – pe benzină şi chiar diesel. În gama motorizărilor pe petrol va fi disponibil iniţial noul motor de 1.5 litri, mai târziu urmând să apară şi ipostaza turboaspirată a lui, în timp ce oferta diesel va fi asigurată de motorul i-DTEC de 1.6 litri.
0
3,728
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!