Infiniti pregătește pentru Salonul Auto de la Paris un coupe hibrid dezvoltat împreună cu echipa Renault F1

Infiniti pregătește pentru Salonul Auto de la Paris prototipul unui coupe hibrid de înaltă performanță, dezvoltat în comun cu echipa Renault F1 – Infiniti Project Black S. Anterior, la Salonul Auto de la Geneva din 2017 niponii au prezentat un concept cu aceeași denumire, însă atunci nu au oferit date despre substratul tehnic. La exterior noul prototip vine cu diferențe minime față de concept, însă dispune de un sistem de propulsie performant absolut funcțional.
Coupe-ul dezvoltat împreună cu specialiștii Renault F1 are la bază un propulsor hibrid cu sistem de recuperare a energiei electrice ERS (Energy Recovery System), similar celor folosite de bolizii sport. Sistemul are la bază benzinarul biturbo V6 de 3.0 litri, cu 405 CP la activ, și două motoare electrice. Puterea cumulativă a sistemului de propulsie hibridă constituie 571 CP, iar timpul de accelerare până la 100 km/h va fi mai mic de 4 secunde.
Premiera publică a noului coupe va avea loc la Paris în zilele următoare, unde niponii vor oferi informații complete despre substratul tehnic și vor oferi informații despre termenii lansării coupe-ului Project Black S pe piață. Ulterior, sistemul hibrid de la bordul coupe-ului va sta la baza viitoarelor hibride Infiniti, însă primele modele de acest fel vor fi lansate pe piață nu mai devreme de anul 2021.
0
1,948
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!