Mercedes-Benz a dat startul vânzărilor pentru noul A-Class Sedan în Europa! Când vor fi livrate primele unităţi?

Începând cu ziua de 3 septembrie, Mercedes-Benz a dat startul vânzărilor noului A-Class Sedan. Odată cu înregistrarea comenzilor, germanii au dezvăluit şi preţurile pentru berlina compactă.
Astfel, pentru versiunea incipientă A 200 clienţii germani vor achita cel puţin 30,916 euro. Contra acestui preţ cumpărătorii se vor alege cu un sedan cu propulsor pe benzină sub capotă, turboaspirat, de 1.3 litri, cu 163 CP şi 250 Nm la activ, cuplat la o cutie manuală cu 6 trepte. În această versiune A-Class poate accelera până la 100 km/h în 8.3 secunde, viteza maximă constituind 230 km/h.

În topul gamei se va situa versiunea A 250 4MATIC, cu benzinar turboaspirat de 2.0 litri sub capotă, capabil de 224 CP şi 350 Nm, cuplat la cutia robotizată cu 7 rapoarte. Versiunea respectivă poate accelera până la 100 km/h în 6.3 secunde, viteza maximă fiind limitată la 250 km/h. Preţul acesteia, fără opţionale, constituie 39,525 euro.
Versiunea diesel A180d, cu propulsor de 1.5 litri, are un preţ de start, fără opţionale, de 32,141 euro. Motorul respectiv are la activ 116 CP şi 260 Nm şi se cuplează la cutia robotizată 7G-DCT. Acceleraţia până la 100 km/h are loc în 10.6 secunde, viteza maximă constituind 206 km/h. Consumul mediu declarat în regim mixt, conform standardului WLTP (teste la maxim apropiate de condiţiile reale) va oscila între 4.1 şi 4.3 litri de motorină la fiecare 100 km.

Sistemul multimedia inovativ MBUX este inclus în toate versiunile standard, însă cei ce vor opta pentru ecrane mai mari la bord, sistem audio Burmester, habitaclu tapisat cu piele, plafon panoramic, faruri de tip LED şi jante din aliaj de 19 ţoli vor avea de achitat încă circa 7 mii euro, pe lângă preţul de bază a versiunii alese.
În prezent, Mercedes-Benz a dat startul vânzărilor berlinei A-Class doar în Germania. Ulterior comenzile vor fi preluate şi de reprezentanții mărcii din alte țări europene, inclusiv Moldova. Primele unităţi A-Class Sedan vor fi livrate clienţilor şi îşi vor face apariţia în showroom-uri la începutul anului viitor.
1
1,867
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!