Premieră: Noul Mercedes-AMG G 63, cu tuning de la BRABUS. Cu ce putere se laudă noul Gelandewagen?

Cu ceva timp în urmă, BRABUS îşi anunţase primul său tratament pentru noua generaţie a lui G-Class, doar că atunci atelierul german şi-a măsurat puterile cu versiunea „mai cuminte” a noului Gelandewagen, G 500. În urma acelui tratament, G 500 a primit 500 CP de la BRABUS şi 710 Nm.
Astăzi atelierul german de tuning a anunţat şi rezultatul muncii sale asupra versiunii AMG a noului Gelandewagen, G 63. În urma tratamentului de tuning, motorul V8 twin turbo al bolidului va dezvolta 700 CP şi 950 Nm de cuplu maxim. Mai mult ca atât, dacă de obicei viteza maximă a lui Gelandewagen e limitată la valori mai modeste, atunci acest bolid va ptuea alerga până la o viteză maximă de 240 km/h, iar acceleraţia de la 0 la 100 km/h se va realiza în doar... 4.3 secunde!
E de prisos să mai vorbim că noul BRABUS G 63, numit 700 Widestar, vine şi cu un kit de design impunător, dar şi cu modificări sofisticate la interior. Preţurile nu sunt deocamdată anunţate, dar, judecând după faptul că BRABUS dezvăluie această creaţie la Monaco Yacht Show, putem intui că gama de preţuri ţinteşte cu siguranţă spre proprietarii de iahturi luxoase.
0
807
GALERIE FOTO (17 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!