Primele imagini cu noua generaţie Skoda Rapid au fost publicate în web

Revista cehă Auto-Mania a publicat primele imagini "spion" cu versiunea de serie a noii generații Skoda Rapid. Se presupune, că producția de serie a noii compacte va demara în prima jumătate a anului viitor, iar tot atunci, cel mai probabil la Salonul Auto de la Geneva, noul model va marca premiera publică, iar în această toamna cehii vor prezenta conceptul Skoda Vision RS, care prefațează designul exterior al noului Rapid.
În imagini a fost surprinsă versiunea de serie Rapid în caroseria hatchback. Actualul model cu acest tip de caroserie poartă denumirea Rapid Spaceback, însă, potrivit informațiilor distribuite anterior, odată cu schimbul de generații compacta va păși în segmentul C+, fiind o versiune hatchback a modelului Octavia și va concura direct cu modele precum Volkswagen Golf şi Ford Focus.
Noua generație Rapid va prelua limbajul stilistic al conceptului Vision RS, care combină designul noii Fabia facelift şi a navei amiral Superb. Astfel, Rapid va dispune de blocuri optice față triunghiulare, asemănătoare celor de pe Fabia facelift, însă de dimensiuni mai mari. Printre alte trăsături caracteristice se enumeră calandrul tridimensional de dimensiuni mai mari, şi incizia de aer cu un aspect agresiv din bara de protecție față.
Noua generație Skoda Rapid este dezvoltată pe platforma modulară MQB, care a stat la baza unui șir de automobile, compacte și mai mari, din gama de modele a concernului Volkswagen, de la noul Volkswagen Polo la Skoda KODIAQ. Sub capota noului Rapid se vor situa benzinarele turboaspirate de 1.5 litri, cu mai multe variante de putere şi, probabil, noua unitate pe motorină 1.6 TDI.
0
1,932
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!