Rolls-Royce prezintă noua versiune a limuzinei Phantom cu birou de lux izolat pentru pasagerii spate

Rolls-Royce a prezentat în China o nouă variantă de amenajare a habitaclului pentru versiunea cu ampatament mărit a limuzinei Phantom. Noua versiune prevede un birou de lux izolat pentru pasagerii spate, Privacy Suite, cu un "perete" despărțitor între compartimentul pasagerilor spate de cel al șoferului și pasagerului față.
"Peretele" despărțitor dispune de o sticlă intelectuală cu transparență ajustabilă și izolare fonică. Totodată, este prevăzut un "ghișeu" special, prin intermediul căruia cei de pe bancheta spate pot realiza un schimb de acte sau alte obiecte mici cu pasagerul din față. Pentru a comunica cu șoferul sau pasagerul față, cei din spate vor utiliza un sistemul de difuzoare și speaker-e prevăzute la interior.
"Peretele" despărțitor are prevăzute două tablete conectate la sistemul multimedia central, prin intermediul cărora cei din spate au posibilitatea de a interacționa cu majoritatea sistemelor de la bord, inclusiv plafonul stelar, lumina ambientală, sistemul multimedia și sistemul audio.
Noua variantă de echipare a habitaclului Privacy Suite va fi disponibilă pentru clienții companiei britanice mai târziu, prețul urmând să fie numit mai aproape de lansare. Sub capota limuzinelor cu ampatament mărit cu noua variantă de amenajare la interior este prevăzut substratul tehnic standard, cu care a debutat limuzina în vara anului trecut – suspensie pneumatică adaptivă și benzinar twin-turbo V12 de 6.75 litri sub capotă, cu 571 CP și 900 Nm la activ.
0
2,839
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!