SUV-ul de top cu 7 locuri Mazda CX-9 vine în Moldova! Aflaţi preţurile şi versiunile disponibile

Mazda CX-9 se lansează în Moldova! SUV-ul nipon de top, cu 7 locuri își anunță premiera în țara noastră – în curând acesta va putea fi admirat la showroom-ul oficial Mazda, situat pe str. Calea Ieşilor 10, din Chișinău. Totodată, SUV-ul și-a anunțat prețul, dar și versiunile disponibile pentru clienții din tara noastră.
Mazda CX-9 a debutat pentru prima dată la finalul anului 2015, la Salonul Auto de la Los Angeles. SUV-ul imens de 5,065 metri în lungime a preluat limbajul stilistic KODO, conceput de niponi mai devreme, care i-a oferit un chip atrăgător, dinamic şi deloc greoi, în ciuda dimensiunilor mari. În Moldova Mazda CX-9 va fi oferită în nivelul maxim de echipare, ceea ce înseamnă că cei 7 pasageri la bord vor fi răsfățați de tapiserie din piele fină Nappa, inserții din lemn de cea mai înaltă calitate, benzinar SKYACTIV de 2.5 litri, cuplat la cutia automată, ce transmite cuplul pe ambele punți prin intermediul sistemului intelectual de tracțiune integrală i-ACTIV AWD.
În curând Mazda CX-9 își va face apariția în showroom-ul din Chișinău. Prețul pentru singura versiune disponibilă, cea de top, cu 7 locuri, cutie automată și tracțiune integrală, constituie 42,600 euro.
0
3,452
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!