Skoda dezvăluie designul exterior al SUV-ului de performanță KODIAQ RS cu primele schițe oficiale

Premiera mondială a Skoda KODIAQ RS va avea loc la Salonul Auto de la Paris în doar câteva zile. Tot mai aproape de premieră, constructorul ceh continuă campania de promovare, iar cu un nou comunicat de presă a și dezvăluit designul exterior a SUV-ului de performanță cu două schițe oficiale.
Jantele SUV-ului din imagini au dimensiuni mult prea mari, evident, cum obișnuiesc mai toți producătorii auto. Versiunea de serie, însă, va defila pe străzile lumii cu jante originale Xtreme de 20 țoli. Schițele oficiale prezintă și noua siglă a serie de modele de performanță Skoda RS, care este ornamentată acum doar cu culoarea roșie. La exterior KODIAQ RS va dispune de inserții din plastic negru-lucios, care-și va face loc și pe calandru, fixatoarele bagajelor adiționale pe acoperiș și capacele oglinzilor retrovizoare laterale. Bara de protecție spate va dispune de două terminații cromate ale sistemului de evacuare originale.
Sub capota Skoda KODIAQ RS, amintim, se va situa unitatea turbodiesel de 2.0 litri, cu 240 CP și un cuplu imens de 500 Nm la activ. Standard SUV-ul de performanță va avea incluse farurile full-LED, iar lista nuanțelor caroseriei va fi suplinită cu Race Blue. La partea frontală SUV-ul va dispune de o bară de protecție originală, cu incizii de aer imense, iar etrierele de culoare roșie vor accentua caracterul sportiv al SUV-ului ceh.
0
1,761
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!