Skoda dezvăluie habitaclul noului KODIAQ RS

Skoda a dezvăluit în întregime habitaclul și designul planșei de bord a noului SUV de performanță KODIAQ RS. Până la premiera noului model, ce va suplini gama bolizilor de performanță RS a cehilor, au rămas doar câteva zile, iar constructorul din Mlada Boleslav continuă să publice tot mai multe informații în cadrul campaniei de promovare a noului KODIAQ RS.
Interiorul Skoda KODIAQ RS are un aspect foarte apropiat versiunii Sportline, de altfel. Printre elementele similare se enumeră volanul, scaunele și inserțiile decorative, însă adevăratul SUV de performanță dispune de mai puține elemente cromate, sugerând că caracterul său este determinat, în primul rând, de sportivitate.
Standard Skoda KODIAQ RS va dispune de scaune tapisate cu piele și Alcantara – cele două elemente domină, de fapt, majoritatea suprafețelor de la interior, printre care panourile portierelor, volanul, cotierele și levierul cutiei de viteze. Pielea dispune de cusături contrastante de culoare roșie, iar pedalele sunt acoperite cu plăci din oțel.
Amintim că premiera publică a noului Skoda KODIAQ RS va avea loc la Salonul Auto de la Paris, la începutul lunii octombrie a acestui an. Sub capota SUV-ului de performanță se va situa turbodieselul 2.0 TDI cu 240 și 500 Nm la activ, cuplat la cutie robotizată, ce transmite cuplul pe ambele punți.
0
2,056
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!