Subaru XV primește o nouă versiune hibridă - e-Boxer

Subaru XV primește o nouă versiune hibridă, denumită e-Boxer. Aceasta, însă, are un substrat tehnic aproape identic celui de pe versiunea hibridă a predecesorului generației actuale XV. Subaru XV e-Boxer va fi disponibil pentru achiziționare la scurt timp după prezentare, pentru început, în Japonia, iar versiunea hibridă destinată altor piețe, precum cea americană, poate veni cu surprize la nivel de propulsie.
Noul Subaru XV e-Boxer are la bază benzinarul Boxer FB20, cu 145 CP la activ, identic celui utilizat de versiunea hibridă Forester e-Boxer. Motorul termic este acompaniat de unul electric, cu 13 CP, iar în tandem acestea se cuplează la cutia de tip variator.
Noul XV e-Boxer va fi oferit din start exclusiv pe piața niponă, iar compania nu oferă detalii despre posibila lansare a modelului electrificat pe alte piețe. Potrivit unor informații din interiorul companiei, neconfirmate oficial deocamdată, pentru piața americană și, respectiv, pentru alte piețe, cei de la Subaru ar putea împrumuta sistemul de propulsie hibridă de la Toyota Prius, care să fie la baza crossover-ului Subaru Crosstrek.
0
1,970
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!