Subaru oferă un nou set de actualizări pentru coupe-ul BRZ

Subaru lansează un nou set de actualizări pentru BRZ – coupe-ul s-a ales cu o aerodinamică îmbunătățită şi o suspensie revizuită. Substratul tehnic a rămas, însă, neschimbat.
Modificările discrete ţin de partea posterioară a coupe-ului – BRZ a primit un eleron ușor modificat, însă nu de dragul unui coeficient aerodinamic mai bun, ci pentru un nivel mai mic de zgomot creat de vânt în timpul mișcării. La nivel de suspensie au fost revizuite amortizoarele, ce oferă acum stabilitate mai bună în viraje şi un ruliu mai predictibil. Versiunea spartanică RA Racing, disponibilă în exclusivitate pe piața niponă a primit centuri de siguranță modificate şi o nouă cușcă de protecție la interior.
Substratul tehnic a rămas același. Subaru BRZ este în continuare oferit cu unitatea Boxer pe benzină de 2.0 litri, cu 207 CP şi 217 Nm la activ, cuplată standard la o cutie manuală, opțional fiind disponibilă şi cutia automată, ambele cu 6 rapoarte. Versiunea RA Racing, destinată în mare parte aventurilor pe circuit, dar legală şi pe drumurile publice, diferă de versiunile standard prin prezența unui diferențial blocabil automat, scaune şi centuri de siguranță sport, dar şi cușca de protecție.
0
1,771
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!