Toyota Land Cruiser 200 primește o nouă versiune de lux de top Executive Lounge

Toyota introduce o nouă dotare de top pentru Land Cruiser 200 – Executive Lounge. SUV-ul nipon devine mai luxos, cu modificări minore de design exterior și confort de excepție la interior. Noua dotare de top înlocuiește, astfel, dotarea Excalibur.
Modificările minore a aspectului exterior țin de elementele inferioare a barei de protecție față, însă despre nivelul de dotare de top vor sugera în primul rând plăcile aplicate la exterior cu denumirea versiunii "Executive Lounge", care va fi aplicată și de sistemele de iluminare adiționale, integrate în portiere la deschidere. Interiorul beneficiază de tapiserie modificată din piele cu cusături decorative ornamentate diferit.
Lista echipamentelor incluse standard pentru noua versiune de top, însă, repetă în totalitate lista inclusă în dotarea de top precedentă Excalibur. Toyota Land Cruiser 200 Executive Lounge va dispune standard, astfel, de suspensie pneumatică adaptivă, blocuri optice umbrite, sistem de climatizare cu 4 zone, sistem audio de performanță JBL. Afară de aceasta, SUV-ul nipon dispune de un sistem de alarmă sofisticat, cu plăci cu numărul de identificare a caroseriei, ce pot fi văzute doar sub razele ultraviolete.
1
2,132
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!