Utilitară urbană cu motor pe benzină de 1.0 litri?! Ford prezintă noul Transit Custom PHEV

Ford prezintă în premieră primele imagini și informații despre noua utilitară urbană Ford Transit Custom PHEV. Camionul folosește un sistem de propulsie plug-in hybrid, promite o autonomie de până la 50 km în regim complet electric și este capabil să tracteze sarcini utile cu o masă de peste o tonă.
Premiera noii versiuni hibride Ford Transit Custom PHEV a avut loc la Salonul de Vehicule Utilitare IAA din Hanovra, Germania. Modelul prezentat este gata de producția de serie și va fi comercializat pe piață fără modificări. Utilitara are la bază un set de baterii de 14 kWh, capabil să-i ofere o autonomie în regim 100% electric de până la 50 km. Benzinarul turboaspirat 1.0 EcoBoost are rolul de range extender, care sporește autonomia utilitarei până la 500 km.
Șoferul va alege unul dintre cele 3 regimuri de condus – EV Auto (setare standard), EV Now (regim 100% electric) și EV Later (sistem menit să economisească nivelul de energie stocat în baterii). De la o priză casnică rezervele bateriilor pot fi suplinite timp de 5 ore, pe când de la o sursă de încărcare rapidă utilitara are nevoie de 3 ore.
Producția de serie Ford Transit Custom PHEV va începe în cea de-a doua jumătate a anului viitor. Preluarea comenzilor va începe la câteva săptămâni de la prezentare, iar primele unități vor fi livrate clienților până la finele anului viitor.
0
2,211
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!