(VIDEO) BMW va prezenta conceptul viitorului SUV electric de top în 5 ţări, la bordul unei aeronave

BMW a pregătit conceptul viitorului său SUV electric de top. Acesta a fost denumit Vision iNext şi, pe lângă substratul tehnic cu propulsie electrică, acesta va uimi publicul cu forma caroseriei mai puţin obişnuită pentru bavarezi. Totodată, premiera conceptului va avea loc într-un mod ingenios, timp de 5 zile, în 5 oraşe, pe 3 continente, la bordul unei aeronave!
Pentru prima dată noul BMW Vision iNext va fi prezentat publicului la bordul aeronavei Boeing 777F a companiei aeriene Lufthansa, la 9 septembrie, în Frankfurt, după care conceptul va urma la bordul avionului la locul premierei în alte 4 oraşe ale lumii – Munchen, New York, San Francisco şi Beijing. Prezentările vor avea loc chiar la bordul aeronavei pe teritoriul aeroportului, unde vor fi invitaţi câte circa 300 jurnalişti auto din toată lumea.

Bavarezii nu dezvăluie date tehnice despre noul Vision iNext, însă, cu certitudine, conceptul va prezenta cele mai noi realizări pe plan tehnic a concernului. Conceptul va prefaţa viitorul SUV de top cu propulsie electrică din gama BMW care, cel mai probabil, va primi denumirea iX9. Curioasă este şi construcţia caroseriei – la posterior locul hayonului a fost preluat de un capac al portbagajului, asemănător cu cel al conceptului Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury, debutat mai devreme în acest an.
0
1,311
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!