(VIDEO) SEAT Tarraco își încearcă forțele în offroad

Premiera noului SEAT Tarraco va avea loc în cadrul unui eveniment special din orașul Tarragona, în cinstea căruia SUV-ul și-a primit denumirea. Ulterior noul model va debuta în premieră publică la Salonul Auto de la Paris din luna octombrie a acestui an, iar până atunci, ca parte a campaniei de promovare, SEAT Tarraco și-a încercat forțele în offroad cu un clip și poze de teasing.
În secvența video SEAT Tarraco se antrenează în coborârea în pantă de 70% șiparcurge o porțiune de drum cu o înclinare laterală de 85%. Bineînțeles, SUV-ul face față cu ușurință provocărilor, în mare parte grație asistenților electronici, sistemului de tracțiune integrală part-time și selectării regimurilor de condus. Un rol nu mai puțin important l-a avut și cel din spatele volanului, de altfel, Stefan Ilijevic, șeful Departamentului Dezvoltare al celor de la SEAT, care a și pus bazele proiectării noului Tarraco.
Potrivit presei occidentale, care a reușit să facă cunoștință cu SUV-ul spaniol înainte de premieră, sub capota Tarraco se va situa câte două variante de propulsoare pe benzină și pe motorină. Benzinarele sunt prezentate de unitățile 1.5 TSI (150 CP și 250 Nm) și 2.0 TSI (190 CP și 420 Nm), pe când amatorii de propulsoare pe motorină vor avea de alege între cele două variante de putere a unității 2.0 TDI – 150 CP și 340 Nm sau 190 CP și 400 Nm. Motoarele se cuplează fie la cutia manuală cu 6 trepte, fie la cea robotizată cu 7 rapoarte.
La scurt timp după premieră SEAT Tarraco va fi lansat pe piață, unde va concura cu SUV-uri precum Skoda KODIAQ și Volkswagen Tiguan Allspace.
0
1,769
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!