(VIDEO) Unic în lume: noul Hyundai Santa Fe are o versiune decapotabilă cu 7 locuri!

Australienii de la CarAdvice sunt printre puținii norocoși care au avut posibilitatea de a testa un Hyundai Santa Fe de generație nouă în versiune decapotabilă, cu atât mai mult, că SUV-ul respectiv nu este rezultatul modificărilor unui atelier de tuning cu proiecte de prost gust, ci un exemplar unic în lume, pregătit chiar de reprezentanța Hyundai în Australia.
Totuși, cei de la Hyundai nu au planificat să prezinte modelul respectiv oficial, ca o versiune decapotabilă pentru noul său SUV de top gata de producția de serie – acesta nici măcar nu este un concept. Totuşi, reacția publicului ar putea schimba ulterior lucrurile, iar experți anticipează că sud-coreenii ar putea lansa un segment absolut nou, oferind un SUV decapotabil cu 7 locuri!
Ei bine, misiunea primordială a "noii versiuni" Santa Fe a fost de a oferi cameramanilor condiții perfecte pentru captarea pozelor de la interiorul noului Santa Fe, cu iluminare de zi şi posibilități de preluare a imaginilor din orice poziție posibilă, fără limite.
Totuși, decapotabila Santa Fe a atras interesul celor de la CarAdvice, care au insistat să testeze unica unitate decapotabilă a noului Santa Fe, iar ce le-a reușit şi impresiile celor de la bordul SUV-ului decapotabil puteți vedea în materialul video de mai jos.
0
4,453
GALERIE FOTO (30 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!