Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Volkswagen atinge un record spectaculos de viteză cu o versiune modificată Jetta cu benzinar de doar 2.0 litri!

21 Septembrie 2018 - 14:27
Denis Godorozea
Volkswagen a atins un nou record spectaculos de viteză la lacul Bonneville Salt Flats. Recordul este cu atât mai uimitor, dat fiind faptul că sub capota versiunii speciale Jetta s-a situat un benzinar de doar 2.0 litri, cu 4 cilindri în linie, din care inginerii au stors o putere monstruoasă!
Așadar, Volkswagen Jetta au reușit să atingă viteza de 338.2 km/h pe lacul Bonneville Salt Flats, un rezultat cu 2.7 secunde mai bun, decât recordul anterior. Sedanul german a fost modificat de specialiștii atelierului THR Manufacturing – modelul special are la bază versiunea Jetta GLI și unitatea pe benzină, turboaspirată, de doar 2.0 litri, cu 4 cilindri în linie. În urma modificărilor, conform standardelor clasei BGC/G, inginerii au stors din unitatea de propulsie 600 CP! Motorul se cuplează la cutia manuală cu 6 trepte – una robotizată, oferită standard pentru Jetta nu ar face față unei puteri atât de impunătoare, chiar și în urma modificărilor de fortificare.
Modificările nu se limitează doar la nivel de elemente exterioare, interioare și unitate de propulsie – Jetta specială a primit o suspensie revizuită cu o gardă la sol micșorată, diferențial autoblocabil, cușcă de protecție la interior, sistem antiincendiar, scaun sport și două parașute pentru a sprijini efortul sistemului de frânare în încercarea de a opri monstrul de 2.0 litri.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (31 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter