Volvo a dat startul producției noii generații S60 la uzina americană din Charleston

Volvo a înmceput producția de serie a noii generații S60. Sedanul este produs la noua uzină a suedezilor din SUA, orașul Charleston, Carolina de Sud. Deocamdată aceasta va fi unica uzină, unde se va produce noul S60, iar sedanul va fi unicul model produs aici următorii 2-3 ani. Ulterior, acesta va fi acompaniat pe linia de producție de noile generații a modelelor Volvo, în special de SUV-uri.
Primele unități Volvo S60 vor fi livrate clienților și showroom-urilor americane până la finalul acestui an, iar în Europa modelul își va face apariția pe parcursul primelor luni ale anului viitor. Noul Volvo S60 a debutat pentru prima dată la sfârșitul lunii iunie a acestui an.
Sedanul suedez este primul și, deocamdată, unicul model din gama Volvo, care nu dispune de nici o versiune cu propulsor pe motorină. Totodată, clienții vor putea alege dintre două versiuni hibride, T6 Twin Engine AWD și T8 Twin Engine AWD, cu câte 340 și, respectiv 400 CP la activ. Versiunea de top poate fi echipată cu condimente livrate de divizia Polestar Engineered, care pe lângă modificări minore exterioare aduce modificări la suspensie și un surplus de 15 CP pentru sistemul de propulsie hibrid.
0
1,672
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!