(VIDEO) Cortegiul preşedintelui Igor Dodon, implicat într-un grav accident rutier

Cortegiul preşedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost implicat astăzi într-un grav accident rutier pe traseul Străşeni-Călăraşi. Două automobile din cortegiu, inclusiv cea în care se afla preşedintele, au fost implicate în impact.
Serviciul Protecţie şi Pază de Stat a dat publicităţii şi imaginile video cu momentul impactului, pe care vi le prezentăm mai jos. Din acestea se poate vedea că un camion a derapat de pe contrasens – cel mai probabil ca urmare a frânării pentru a nu se tampona cu microbuzul din faţa lui, staţionat în timpul trecerii coloanei oficiale. Camionul derapat a ajuns pe contrasens, lovind în plin Mercedesul S 500 4MATIC, în care se afla preşedintele şi câţiva membri ai familiei sale, automobilul fiind împins spre acostament şi răsturându-se. În accident a mai fost implicat şi SUV-ul VW Touareg al SPPS, care urma maşina prezindenţială.

Toţi ocupanţii automobilelor au supravieţuit. Mai mulţi dintre ei au avut nevoie de îngrijire medicală şi au fost spitalizaţi, inclusiv preşedintele Igor Dodon. Starea lor în acest moment e în afara oricărui pericol pentru viaţă, conform declaraţiilor medicilor. După primirea îngrijirilor medicale, preşedintele a fost externat, informează directorul Institutului de Medicină Urgentă, Mihai Ciocanu.

Vom reveni cu detalii şi analize ulterioare ale acestui grav accident.
0
2,772
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!