Alpina B4S Edition 99: Mai puternică, mai uşoară fiind limitată la 99 de exemplare!

Alpina a lansat recent o versiune mai puternică şi mai specială a modelului B4 S. Versiunea se numeşte Edition 99 şi denumirea vorbeşte de la sine, fiind produsă în doar 99 de exemplare. Edition 99 este disponibilă cu caroseria Coupe sau Cabrio.
Puterea maximă dezvoltată de motorul în 6 cilindri Twin-Turbo, a crescut de la 440 CP la 452 CP, cuplu maxim însă mărindu-se de la 660 la 680 Nm. Caroseria Coupe este disponibilă cu sistem de tracţiune integrală, fiind capailă să atingă prima sută în 3.9 secunde, comparativ cu 4.2 secunde cu tracţiunea pe spate.

Versiunea Cabrio este puţin mai lentă, cu prima sută atinsă în 4.3 secunde. Viteza maximă este de 306 km/h pentru versiunea Coupe (304 km/h cu tracţiune integrală) şi 304 km/h pentru versiunea Cabrio. Alpina Edition 99 a redus din greutate, datorită sistemului de eşapament din titan, proiectat de firma Akrapovic care scade 7 kilograme din masa totală a maşinii.
Suspensia Alpina Sport Plus, a primit nişte setări mai sportive, în urma căror maşina a devenit mai agilă, cu o ţinută de drum mai rigidă.

Alpina Edition 99 este deja disponibilă pentru comandă în Germania şi are un preţ de start de 89,000 de euro.
0
1,957
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!