Alpina XD7: Nu e devreme să visăm?

Luna octombrie este una grea pentru Alpina, compania germana se pregateste să modifice sedanul BMW Seria 7. Pozele de mai jos dezvăluie că Alpina se grăbește să pună mâinile pe SUV-ul proaspăt lansat BMW X7.
Producătorul bavarez nu a confirmat deocamdată planurile pentru versiunea X7 M. Însă Alpina se pare să lucreze deja cu acest prototip ușor camuflat cu un motor de 3,0 litri quad-turbo diesel sub capotă, fiind la moment cel mai puternic motor diesel instalat pe modelul X7, având indexul M50d.

În versiunea standard, motorul are o putere de 394 CP și un cuplu de 760 Nm, însă unele surese spun că Alpina va mări această cifră cu cel puțin 50 CP. Acest lucru ne face să presupunem că viitorul XD7 (denumirea neconfirmată) să fie cel mai puternic SUV de producție din lume, un titlu care în prezent aparține modelului Audi SQ7 TDI cu 435 CP și 900 Nm.
În cazul în care vă întrebați ce ne-a făcut să gândim că acest prototip este un Alpina, dar nu un BMW X7 obişnuit, plăcuțele de înmatriculare dezvăluie secretul. Abreviatura OAL pe numerele de înmatriculare, se referă la regiunea Ostallgau din Bavaria, Germania, unde şi se află sediul companiei Alpina.
0
2,231
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!