Cadou din partea Turciei: autospecialele TOMA, tot ce vrei să ştii despre ele

Ministerul Afacerilor Interne a primit în dar de la preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, două autospeciale pentru combaterea demonstraţiilor violente.
Fiind un site al lumii auto, noi am dori să vă aducem ceva informaţii tehnice mai detaliate, despre această autospecială.

Este proiectată de compania turcească NUROL MAKINA, denumirea completă a camionului este EJDER TOMA. Este echipat cu un tun de apă, ferestre blindate şi o lopată în faţă pentru distrugerea obstacolelor sau a baricadelor.

Maşina dispune de un rezervor de apă cu capacitatea de 5,000 de litri, are sistem de tracţiune integrală permanent şi o suspensie independentă pe axa din faţă cea din spate.
Motorul are o putere de 296 CP, fiind cuplat la o cutie automată în 6 trepte şi dezvoltă o viteză maximă de 110 km/h. Rezervorul de combustibil, cu o capacitate de aproximativ 300 litri, oferă o autonomie de circa 750 km.

Maşina are o masă totală de aproximativ 20 de tone, este echipată cu pneuri cu tehnologia Run-flat şi este capabilă să lucreze în temperaturi cuprinse între -25 şi +55 grade Celsius.
0
3,798
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!