(VIDEO) Drag Race: Ce se întâmplă când te pui cu un Koenigsegg Agera R

Un Drag Race spectaculos între două Hyper-car-uri, Koenigsegg Agera R şi Porsche 918 Weissach Package. Rivalii s-au întrecut în două runde, pornind din mers de la o viteză de 50 km/h.
Prima rundă Porsche 918 este lăsat în urmă de Koenigsegg de parcă primul ar fi stat pe loc, dar se vede că şoferul Porsche-ului nu a ales viteza potrivită. În cea de a doua rundă, Porsche 918 deja sare înainte, însă apoi oricum este întrecut şi lăsat în urmă, făcând o impresie că şoferul din Koenigsegg se joacă cu cel din Porsche.

Modelul 918 este o maşină extrem de rapidă, cu un motor V8 de 4.6 litri , acompaniat de două motoare electrice, puterea totală fiind de 887 CP.
Accelerarea 0-100 km/h este atinsă în 2,6 secunde iar 0-200 km/h în doar 7,2 secunde. Aceste cifre sunt impunătoare, dar când priveşti la cifrele lui Agera R, Porsche 918 arată cam palid. Deci Koenigsegg Agera R la fel are un motor V8 twin-turbo care dezvoltă 1, 115 CP şi este capabilă să atingă o viteză de 420 km/h.

Vreau să menţionez că Agera R are tracţiune pe axa din spate, pe când Porsche 918 are tracţiune integrală. Rămâne să vizionaţi filmuleţul şi să expuneţi impresiile în comentarii.

Vizionare plăcută!
0
2,344
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!