(VIDEO) Expediţie: Lamborghini Urus descoperă Islanda!

Expediţia alcătuită din 7 maşini Lamborghini Urus a atins pământul din Islanda, o ţară cunoscută prin vulcanurile sale active şi clima severă.
Aventura a pornit de la peninsula Reykjanes, în sud-vestul renumitei Lagune Albastre, o zonă geotermală cu piscine de apă caldă, de culoare albastră deschisă.

Din lagună, convoiul a mers de-a lungul coastei de sud, trecând prin stâncile din Krysuvikurberg, care poartă numele a doi Trolli din mitologia nordică. Apoi au trecut pe lângă plaja cu nisip negru din Reynisfjara, până la arcul Dyrholaey, din piatră naturală care intră în mare şi este populat de colonii de păsări care cuibăresc pe stânci și migrează în timpul iernii.
Călătoria a continuat prin câmpiile din lavă vulcanică, acoperite cu mușchi verde, prin zona vulcanului Laki, spre capul de sud al ghețarului Vatnajokull.

Maşinile au traversat 900 kilometri în două zile, prin zăpadă, noroi şi piatră vilcanică. Destinaţia finală a expediţiei a fost capitala Reykjavik, inima politică, culturală şi economică a Islandei.
0
607
GALERIE FOTO (26 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!