Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Expediţie: Lamborghini Urus descoperă Islanda!

31 Octombrie 2018 - 12:00
Ion Pantea
Expediţia alcătuită din 7 maşini Lamborghini Urus a atins pământul din Islanda, o ţară cunoscută prin vulcanurile sale active şi clima severă.
Aventura a pornit de la peninsula Reykjanes, în sud-vestul renumitei Lagune Albastre, o zonă geotermală cu piscine de apă caldă, de culoare albastră deschisă.

Din lagună, convoiul a mers de-a lungul coastei de sud, trecând prin stâncile din Krysuvikurberg, care poartă numele a doi Trolli din mitologia nordică. Apoi au trecut pe lângă plaja cu nisip negru din Reynisfjara, până la arcul Dyrholaey, din piatră naturală care intră în mare şi este populat de colonii de păsări care cuibăresc pe stânci și migrează în timpul iernii.
Călătoria a continuat prin câmpiile din lavă vulcanică, acoperite cu mușchi verde, prin zona vulcanului Laki, spre capul de sud al ghețarului Vatnajokull.

Maşinile au traversat 900 kilometri în două zile, prin zăpadă, noroi şi piatră vilcanică. Destinaţia finală a expediţiei a fost capitala Reykjavik, inima politică, culturală şi economică a Islandei.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (26 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter