(FOTO/VIDEO) 2019 Porsche Panamera GTS şi GTS Sport Turismo, esenţialul care te-ar înteresa!

Versiunile Panamera GTS şi GTS Sport Turismo, au fost lansate recent, cu un şir de modificări caracteristici brandului Porsche.
Motorul este un benzinar de 4.0 litri cu 8 cilindri, biturbo, care dezvoltă 460 CP (cu 20 CP mai mult decât versiunea precedentă) şi 620 Nm de culpu (cu 100 Nm mai mult decât precedentul model).

Accelerează Panamera GTS de la 0 la 100 km/h, în doar 4.1 secunde şi atinge o viteză maximă de 292 Km/h, modificaţia Sport Turismo 289 km/h respectiv. Sistemul de tracţiune integrală Porsche Traction Management, asigură o conexiune maximă cu pata de drum, practic în orice condiţii climaterice.

Consumul de combustibil în regim combinat, ne uimeşte, cu doar 10.3 l/100km şi 10.6 litri /100km pentru versiunea Sport Turismo.
Suspensia pneumatică adaptivă, care include tehnologia inovativă numită ’’Three Chamber’’, este oferită ca standard.

Garda la sol a fost micşorată cu 10 mm, regimul PASM (Porsche Active Suspension Management) a fost re-calibrat, pentru a oferi şoferului un nivel de condus mai sportiv şi o senzaţie de conexiune cu drumul mai profundă, reuşind să rămână în acelaşi timp confortabil şi solid.

Sistemul de frânare are un diametru al discurilor din faţă de 390 mm şi spate 365 mm, ce permite unei maşini deloc uşoare, să aibă o deceleraţie la nivel cu unele sport-car-uri.
La exterior designul Panamera GTS, în Sport Design Package, a devenit mai interesant, cu elemente de culoare neagră în faţă şi spate şi jante de 20 inch, care pun un accent deosebit pe caracterul sporiv al maşinii.
Interiorul vine cu o mulţime de elemente din aluminiu, alcantara neagră şi o posibilitate mai înaltă de personalizare, cum ar fi logo-uri GTS în contrast cu culorile Carmine Red sau Crayon.
Opţiunea Head-Up Display, este oferită pentru prima oară pe modelul Porsche Panamera, făcând condusul zilnic sau cel activ, puţin mai sigur şi comod.
Porsche Panamera GTS este deja disponibilă pentru comandă în Germania, cu un preţ de start de 138,493 euro şi 141,349 euro, pentru modificaţia Sport Turismo.
0
1,899
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!