(FOTO/VIDEO) Mitsubishi Galant AMG, unul din 500!

Majoritatea cunosc modelul Mitsubishi Galant VR-4, versiunea cu tracțiune integrală a sedanului japonez, care a fost prototipul legendarului Lancer Evolution.
Există însă o versiune şi mai specială, modificată de renumitul atelier german AMG. Da, este aceeași companie AMG care transformă o mulţime de modele Mercedes-Benz, în rachete terestre.

Deşi este cu sigurantă recunoscut pentru colaborarea sa cu Mercedes-Benz, AMG a încheiat oficial un parteneriat exclusiv cu Mercedes-Benz, abia în 1999.
Au fost produse doar aproximativ 500 de exemplare Mitsubishi Galant AMG, toate fiind exclusiv pentru Japonia.

Modernizările au afectat în primul rând motorul, unde în urma unor modificări, au permis benzinarului de 2.0 litri în 4 cilindri, aspirat natural, să dezvolte 170 CP şi să tureze până la 8 000 rpm. Sunt nişte cifre destul de curioase, mai ales pentru o maşină din începutul anilor 90.

În afară de motor, AMG au modificat şi designul, cu un body-kit specific, jante de 15 inch, vopsite în culoarea caroseriei, şi un interior tapisat cu elemente din lemn natural.
Maşina din video are parcurs aproximativ 100 000 km şi a fost vândută la o licitaţie din Japonia, destinaţia finală fiind SUA, unde se va întâlni cu noul său proprietar.
0
3,124
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!