Nico Rosberg îşi configurează viitorul său Mercedes-AMG One

Fostul pilot Formula 1, Nico Rosberg, la vârsta de 31 ani s-a retras din curse după ce a devenit campion mondial. La moment el este reprezentant oficial pentru compania Mercedes-Benz şi acest lucru are privilegiile sale, după cum vedem.
Una din ele este numele său, în lista puţinilor fericiţi care vor avea posibilitatea să devină proprietari al exclusivului hyper-car hibrid, Mercedes-AMG One, care planifică să fie produs în doar 227 de exemplare. Rosberg a venit în Munich, pentru a-şi configura viitorul său hyper-car.

El spune că această maşină este mai rapidă decât bolidul său de Formula 1, fiind capabilă să atingă prima sută în doar 2.2 secunde, pe când cel de Formula 1 în 2.5 secunde.
Viteza maximă se aşteaptă să fie de aproximativ 360 km/h. Nico spune că interiorul lui AMG-One are foarte multe detalii preluate direct de la bolidul de curse F1, cum ar fi padelele de shimbare a vitezelor, sau volanul.

Producţia hypercar-ului AMG-One a fost amânată până în 2022, din cauza unor dificultăţi în adaptarea motorului la normele ecologice. Propulsorul fiind un V6 cu două turbocompresoare, de 1.6 litri, preluat direct din Formula 1.
0
1,915
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!