PARIS 2018. Audi A1 Sportback. Rege în clasa subcompact ?

Salonul auto de la Paris 2018 a fost plin de premiere extrem de importante pentru industria automobilelor. Mezinul Audi A1 Sportback nu se simte deloc incert pe lângă mastadonţii de la Lamborghini, Ferrari şi alţii.
A1 Sportback a crescut în lungime cu 56 mm, acum are 4.03 metri, pe când lăţimea a rămas aceeaşi de 1.74 metri. În interior noul A1 Sportback se laudă cu panou de instrumente integral digital de 10.5 inch, lumină ambientală cu 30 de culori la alegere şi un design sportiv care pune accentul pe zona şoferului.
La capitolul sunet, opţional va fi disponibil sistemul audio digital, de la producătorul Bang&Olufsen, cu 11 boxe şi o putere de 560 waţi. La fel sistemul creează un efect de sunet 3D, mulţumită faptului că foloseşte parbrizul ca reflector.
Gama de motoare va începe cu 1.0 benzină în trei cilindri, turboaspirat, care dezvoltă 116 CP. Versiunea cu acest motor va avea indexul de 30 TFSI. Următorul motor de 1.5 litri, benzină în patru cilindri, cu turbocompressor şi indexul 35 TFSI. Cea mai puternică versiune va purta indexul 35 TFSI şi un propulsor de 2.0 litri benzină turboaspirat cu 200 CP şi 320 Nm de cuplu.

Toate motoarele vor fi echipate cu o cutie mecanică în 6 trepte sau robot S tronic cu două ambreiaje în 7 trepte. Excepţie va fi versiunea de 2.0 litri care va folosi o cutie automata S tronic în 6 trepte.

1
1,705
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!