PARIS 2018. Noua Toyota Camry se lansează la Paris în versiune hibridă

Despre faptul că noua Toyota Camry e un model disponibil întreaga Uniune Europeană, înlocuind Avensis, v-am anunţat anterior. Doar că în momentul lansării noii generaţii, Camry era disponibilă doar cu un motor pe benzină, versiunea hibridă abia urmând să apară. Iar acum a venit şi timpul când niponii au adus la Salonul Auto de la Paris şi noua Toyota Camry Hybrid.
Japonezii nu ascund că jubilează cu entuziasm vizavi de schimbarea preferinţelor pieţei europene de la dieseluri spre hibride şi tocmai ei sunt acum cei mai în măsură să beneficieze de aceste trenduri.
Noua Toyota Camry Hybrid vine cu un sistem de propulsie ce conţine motorul pe benzină de 2.5 litri, cu 4 cilindri în linie, cel care se laudă cu o eficienţă termică record de 41%. În combinaţie cu un electromotor, acesta poate face sistemul de propulsie să livreze o putere cumulară de 218 CP, indicând un consum mixt de doar 4.2 litri/100 km! Şi emisiile CO2 sunt lăudabile, situându-se la un nivel de sub 100 grame per kilometru sau, mai exact, 98 g/km.
0
2,061
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!