PARIS 2018. Noul Suzuki Jimny vine în Europa cu preţuri apropiate de Vitara!

În Japonia este deja un hit absolut la vânzări. În alte regiuni răsăritene este aşteptat cu sufletul la gură de pasionaţii de offroad adevărat. Iar în Europa noul Suzuki a început a-i bucura pe fanii în aşteptare cu preţuri extrem de accesibile, confirmându-şi filosofia de samurai fără fiţe, dar extrem de onest şi capabil să facă faţă condiţiilor dure.
Suzuki încă n-a anunţat preţurile noului Jimny pentru toate ţările europene, însă odată cu aducerea modelului la salonul auto de la Paris tot mai multe sunt ţările care încep a face publice aceste preţuri. În Germania şi Belgia, spre exemplu, noul Jimny vine cu un preţ chiar un pic mai accesibil decât SUV-ul Vitara, chiar dacă în cazul lui Vitara e vorba de un motor turbo de cilindree mai mică şi tracţiune faţă, în timp ce în cazul lui Jimny avem un motor aspirat natural de 1.5 litri şi tracţiune integrală adevărată cu diferenţial blocabil.
Din păcate preţurile pentru noul Jimny în Moldova nu sunt deocamdată cunoscute, dar le aşteptăm cu cea mai mare nerăbdare şi cu siguranţă vă vom informa de îndată ce acestea vor fi anunţate!

Ce spuneţi, v-ar plăcea să deţineţi un asemenea SUV simplu, compact, accesibil, dar extrem de capabil în offroad?
1
6,107
GALERIE FOTO (15 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!