PARIS 2018. Peugeot e-LEGEND Concept, muscle-car-ul francez

N-am greşi să spunem că e cel mai frumos concept din întreg salonul auto de la Paris! N-am greşi să spunem că e cel mai frumos concept Peugeot, creat de multe decenii încoace. Dar, totodată, n-am greşi nici dacă am fi cam sceptici ca un asemenea concept să ajungă să fie produs în gama actuală Peugeot.
Şi totuşi, creaţia asta e a naibii de frumoasă, fiind un adevărat muscle-car francez, care-ţi ia respiraţia de la prima vedere. Şi când te-ai gândi că ideea acestui concept presupune că el ar trebui să se conducă singur! Adică cei de la Peugeot ajung să facă maşini cu adevărat savuroase abia când ele se conduc singure şi ne vor priva de plăcerea de la volan? De ce, Peugeot? De ce n-o faci un pic mai devreme?
Iar dacă e-LEGEND e gândit să se conducă singur, francezii nu s-au mai obosit să dea prea multe detalii despre motor, pentru că nu mai prea contează. Ştim doar că e electric. Şi conectat cu internetul şi cu internet of things şi tot aşa. Eh, noi tare am vrea, totuşi, să ajungem să vedem un asemenea Peugeot în producţia de serie, cu pedale şi volan, care poate fi alergat pe drumuşoarele franceze de la Nisa până la Bordeaux!
0
1,972
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!