PARIS 2018. Porsche Macan facelift se lansează cu un motor revizuit de 2.0 litri

Noile standarde de emisii şi impunerea producătorilor de a se îmbulzi să treacă noile omologări fac multe modele noi sau împrospătate să se lanseze cu o gamă mai limitată de motoare, până alte unităţi vor trece omologarea. E cazul şi lui Porsche Macan facelift, care se lansează la salonul auto la Paris doar cu motorul de 2.0 litri sub capotă, dar şi acela a devenit mai puţin puternic.
Mai exact, dacă anterior propulsorul livra 252 CP, acum acesta va dezvolta 245 CP şi 370 Nm, parametri cu care poate atinge prima sută în 6.7 secunde, alergând până la o viteză maximă de 225 km/h. Conform noilor omologări, unde consumul a fost măsurat în standardul WLTP, consumul mixt al motorul e de 8.1 litri/100 km.
Fireşte, Macan a primit şi un tratament de facelift vizual, în stilul discret al modelelor Porsche. La interior cel mai spectaculos e noul display uriaş de pe planşa de bord, care măsoară 10.9 ţoli. Apropo, acum acest display, la fel ca şi sistemul de navigare, va fi oferit standard.
Deşi niciodată n-ai fi zis că Macan avea nevoie de asta, inginerii Porsche i-au mai ajustat şi reacţiile suspensiilor, făcându-l şi mai plăcut în condus.
0
2,469
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!