PARIS 2018. Versiunea puritană Porsche 911 Speedster va merge în producţie

Astăzi la salonul auto de la Paris este prezentată versiunea de producţie a conceptului 911 Speedster. Apărut iniţial în iunie 2018, conceptul a fost prezentat ca un omagiu legendarului Porsche 356, care încă din 1948 participa la curse sub numărul de identificare 1.
Modelul, care va merge în producţie, va fi dotat cu jante de 21 inch cu design cross-spoke, inspirate de la legendarele modele 911 RSR şi GT3 R. Va dispune de o gamă de culori specifice acestei versiuni. Porsche 911 Speedster va fi bazat pe modelul 991, doar cu ceva modificări: un design retro al oglinzilor, cu o formă aerodinamică şi vopsite cu efect de crom negru. Caroseria maşinii este bazată pe modelul 991 Carrera Cabriolet. Linia parbrizului, cât şi a ferestrelor laterale au devenit mai joase. Capota din faţă şi spate sunt produse din fibră de carbon. La interior maşina va avea o gamă din culori roşii şi negru, cu scaunele tapisate din piele cu perforaţie.
Modelul 911 Speedster a fost dezvoltat de către Porsche Motorsport în Weissach în cooperare cu Style Porsche şi Porsche Exclusive Manufaktur. La compartimentul tehnic avem un motor 6 cilindri natural aspirat, care dezvoltă peste 500 CP, cu un maxim de 9000 rpm, cuplat cu o cutie mecanică în 6 trepte.

De asemenea, noul model este dotat cu un sistem de eşapament din titan şi suspensie împrumutată de la modelul 911 GT3.
0
1,415
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!