Pe ultima sută de metri înainte de start: Moldova Hybrid Electro Maraton!

Zece maşini, dragii noştri! Zece maşini electrice, hibride, sau plug-in hibride se vor alătura în acest grandios prim maraton al nostru, cu asemenea sisteme de propulsie! Astăzi a fost ziua în care le-am strigat la catalog pe toate, le-am pus „prezent” sau „absent” în dreptul lor, le-am verificat cablurile şi prizele, le-am spus „salut!” şi le-am pregătit pentru marele start de mâine, care va avea lor la ora 8 dimineaţă, din parcarea centrului comercial Grand Hall, acolo unde există una din primele prize de încărcare a electromobilelor din Chişinău.
Aşadar, vă putem da acum o mică prefaţare a modelelor care vor fi protagonistele acestei excepţionale expediţii, pe care noi o numim Moldova Hybrid Electro Maraton şi care va putea fi urmărită şi pe PiataAuto.md, şi pe reţelele sociale cu hashtag-ul #electromaraton.

Avem adunate la un loc tehnologii inovatoare, care au devenit între timp accesibile şi tangibile, dar şi tehnologii de ultimă iteraţie, care dau fiori în timp ce le conduci mai mult decât ţi-ai putea imagina. Priviţi-le, cunoscătorii dintre voi le vor recunoaşte şi le vor aprecia cu entuziasm!

Iar în curând revenim şi cu o publicare în care vom prezenta detailat modelele expediţionale! Staţi pe aproape, începe Moldova Hybrid Electro Maraton!
0
2,620
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!