PiataAuto.md, acum şi pe Telegram! Abonaţi-vă la noul nostru canal!

Aplicaţia Telegram pare să prindă tot mai mult la aripi printre utilizatorii din Moldova, tocmai de aceea ne-am gândit să venim în întâmpinarea celor ca o folosesc frecvent şi totodată să anticipăm trendul, lansând un canal dedicat de Telegram pentru PiataAuto.md la următorul link: https://t.me/piataautomd.
Timpul e tot mai preţios pentru cel mai mulţi dintre noi, iar în minutele în care ai vrea să te delectezi cu câte un subiect auto bun, news feed-ul din reţelele sociale nu-ţi mai garantează că-ţi va scoate în faţă subiectele potrivite, decât dacă te complici cu setări mai avansate. Tocmai de aceea, pe noul canal PiataAuto.md de pe Telegram vrem să producem la început două sinteze zilnice – la amiază şi seara, cu cele mai curioase ştiri auto, teste drive şi tot soiul de materiale bune publicate pe PiataAuto.md peste zi. În felul acesta vei fi sigur că algoritmii de Facebook, spre exemplu, nu te privează de o ştire care te-ar interesa astăzi.

Desigur, utilizatorii fideli ne pot în continuare accesa ca şi până acum pe versiunile mobilă, desktop şi tabletă, sau pe paginile noastre din reţelele sociale. Iar pentru viitorul apropiat mai pregătim soluţii inovative pentru a fi în pas cu trendurile hi-tech!
1
2,547
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!