Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Porsche 911 Turbo: Se cheamă Project Gold şi a fost vândut cu 2.7 milioane de euro în doar 10 minute!

29 Octombrie 2018 - 12:45
Ion Pantea
Unicul exemplar a unui Porsche 911 Turbo, care a fost expus la o licitaţie organizată de Sotheby’s şi Porsche Experience din statul Atlanta SUA, a fost vândut cu un preţ de 2.7 milioane de euro. Licitaţia a durat doar 10 minute şi după 37 de oferte propuse, preţul iniţial a crescut de la 2.5 milioane la 2.7 milioane de euro.
Maşina este un 911 Turbo, în generaţia 993 care a fost construită de la zero de Porsche Classic şi este creată într-un unic exemplar, fiind foarte râvnit de colecţionarii din toată lumea. Proiectul 993 Project Gold a durat 18 luni, maşina primind un motor boxer original în 6 cilindri, care dezvoltă 450 CP şi o cutie manuală în 6 trepte.

Porsche a lansat şi o versiune Special Series a actualului 911 Turbo S, inspirată de Project Gold, fiind vopsită în culoare galben auriu cu jante de culoare neagră, interiorul la fel fiind tapisat cu nuanţe de negru şi auriu. Project Gold a fost creat pentru a sărbători aniversarea a 70 de ani a brandului Porsche.
Suma de 2.7 milioane de eruo, câştigaţi în urma vânzării acestei maşini vor fi cheltuiţi pentru finanţarea diferitor proiecte în domeniul sportului, culturii şi educaţiei.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (14 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter