Premieră: Noul Audi SQ2!

Audi SQ2 este cel mai mic reprezentant al familiei S, îşi face apariţia pentru prima oară zilele următoare la salonul auto de la Paris. Acest micuţ promite să ne uimească cu cifre impunătoare de performanţă...
Pe lângă faptul că noul SQ2 va avea accente de design specifice oricărui model S, pentru noi cel mai important este motorul. Un propulsor de 2.0 litri TFSI ce dezvoltă 300 CP si 400 Nm de cuplu maxim, care este disponibil între 2000 şi 5000 rpm. Viteza maximă este limitată la 250 km/h. Cei de la Audi anunţă că acest motor cântăreşte doar 150 kg, ceea ce permite ca maşina să aibă o repartizare a greutăţii pe axe mai uniformă. Cutia reprezintă un S-tronic cu două ambreiaje, ce permite ca vitezele să fie schimbate momentan şi însoţite de un sunet al eşapamentului foarte plăcut auzului.

Prima sută este capabil să o atingă în doar 4,8 secunde iar pentru a putea să menţină această accelerare cât mai stabil, în diferite condiţii climaterice, este dotat cu sistemul de tracţiune integrală Quattro. Suspensia a fost coborâtă cu 20 mm, şi în gama de opţiuni vor fi disponibile jante de 18 sau chiar 19 inch.

Noul SQ2 are o lungime de 4210 mm şi un ampatament de 2594 mm, care îi permit să aibă un interior cât se poate de practic şi spaţios.

Este dotat în standard cu scaune sportive, sistem de climatizare automat şi volan sport multifunctional. În calitate de opţiune, poate fi echipat cu Audi virtual Cockpit care înlocuieşte cadranele de bord analogice cu un display digital de 12,3 inch.
0
2,175
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!