Premieră: McLaren Speedtail, reincarnarea contemporană a legendarului McLaren F1!

McLaren Automitve a prezentat astăzi modelul Speedtail, care este cel mai performant hyper-car creat de companie vreodată. Maşina este un hibrid cu tracţiune pe axa din spate şi caroseria din fibră de carbon, cu o siluetă aerodinamică excepţională.
Accelerează acest bolid de la 0 la 300 km/h în doar 12.8 secunde, comparativ cu cel mai rapid flagman McLaren de până acum, modelul P1 atinge această viteză în 16.5 secunde. Speedtail are o masă totală de doar 1,430 kg, o cifră fenominală pentru o maşină cu peste 1 000 CP.

Viteza maximă de 403 km/h poate fi atinsă numai în regimul special numit Velocity mode, care a fost proiectat exclusiv pentru acest model. Velocity mode pregăteşte maşina pentru viteză, micşorând garda la sol cu 35 mm, setează eleroanele din spate la un unghi anumit şi ascunde camerele retrovizoare pentru a micşora coeficientul de rezistenţă.
Apropo, în acest regim maşina are o înălţime totală de numai 1,120 mm. Speedtail are 3 locuri, cu cel al şoferului poziţionat în centru, acest lucru fiind un omagiu legendarului McLaren F1 care a menţinut titlul de cea mai rapidă maşină din lume 10 ani la rând.
0
1,995
GALERIE FOTO (18 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!