Premieră: Skoda Fabia Combi Scoutline facelift

După prezentarea modelului Fabia hatchback facelift, din august anul curent, versiunea Combi Scoutline nu s-a lăsat mult aşteptată. Schimbările la exterior au avut loc în partea din faţă, unde avem lumini restilizate, puţin mai înguste, un design al grilei frontale şi bumperului cu trăsături mai agresive, asemănătoare unui crossover.
Vorbind de lumini, atât hatchback-ul cât şi Combi Scoutline, au primit tehnologia de iluminare LED, la luminile din faţă şi spate.

Culoarea oglinzilor şi a fixajelor de pe acoperiş, contrastează foarte reuşit cu cea a caroseriei, iar arcurile roţilor cu protecţie din plastic, completează caracterul ‘’băieţesc’’ al noului Combi Scoutline.

Gama de motorizări a devenit mai ecologică, benzinarele primind un filtru de particule, care le încadrează deja în standardele ecologice Euro 6. Fabia hatchback şi Combi Scoutline dispun de versiuni de motoare în trei cilindri, MPI şi TSI cu capacitatea de 1.0 litri, cu sistemul Start-Stop şi recuperare a energiei în urma frânării, deja în standard.
Look-ul SUV, al noului Combi Scoutline mai este evidenţiat şi de jantele de 16 inch, cu un design specific versiunii, iar opţional sunt disponibile şi de 17 inch. Tehnologiile de vârf ale modelului Fabia sunt impresionante, fiind dotat optional cu sistem de aprindere a luminilor automat şi monitorizare a zonelor oarbe.

Plus la asta, mărunţişurile Simply Clever de la Skoda, aşa ca 2 port-uri USB pentru pasagerii din spate, o lanternă LED reîncărcabilă, în portbagaj care apropo, este cel mai spaţios din clasă, cu un volum de 530 litri, iar cu scaunele din spate rabatate, ajunge la 1,395 litri.
0
1,825
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!