Premieră: Volkswagen Tiguan OFFROAD, ediţia în care aventura e inclusă standard

Volkswagen Tiguan, în cea de a doua generaţie, un model extrem de important pentru companie a fost lansat recent într-o versiune nouă numită OFFROAD.
Designul exterior este distinct prin caracterul mai îndrăzneţ, cu elemente protectoare din plastic pe pragurile laterale, oglinzile şi barele longitudinale pe acoperiş vopsite în culoare neagră, bumperul din faţă reproiectat, cu un unghi de atac mărit până la 24 grade.

Tiguan OFFROAD este disponibil în 6 culori diferite, iar opţional, cu pachetul OFFROAD Plus fiind disponibil în variante bi-tonale, cu acoperişul vopsit în negru. Pachetul OFFROAD mai include în standard jante de 18 inch, cu posibilitatea de instalare opţională a mărimilor de 19 inch şi chiar 20 inch.
Versiunea OFFROAD este echipată cu sistemul de tracţiune integral 4Motion, având un selector pe consola centrală, care operează cu cele trei regimuri de condus: Onroad, Offroad şi regimul Snow.

Gama de motoare este prezentată de propulsoare 2.0 litri diesel şi benzină, cuplate la o cutie robotizată în 7 trepte (DSG). Preţul în Europa a unei versiuni cu motor 2.0 diesel şi cutie DSG începe de la 40,925 euro.
0
628
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!