Rolls Royce şi Faberge au creat un lucru cu adevărat unical!

Cei mai bogaţi şi influienţi oameni ai secolului XX şi XXI, au fost şi sânt până acum atraşi de frumuseţea şi exclusivitatea ouălor Faberge. Cele 50 de ouă create la începutul secolului XX, sunt nişte obiecte de artă deosebit de prețioase, printre unele din cele mai valoroase obiecte care au fost făcute vreodată.
Astăzi în secolul XXI, a fost creat un nou ou Faberge. Două dintre cele mai apreciate case de lux din lume și-au unit forțele pentru a crea un obiect de artă unical. Rolls-Royce Motor Cars și Faberge anunță cu mândrie creaţia sa sub denumirea "Egg Faberge, Spirit of Ecstasy".

Legendara statuetă numită Spirit of Ecstasy, care se înălţa cu mândrie pe capota fiecărui model produs de Rolls Royce, a fost îmbrăcată într-un set de materiale preţioase de la Faberge şi a devenit o operă de artă, care cu siguranţă va fi râvnită de colecţionarii din întreaga lume.
Bijuteria are o înălţime de 160 mm şi cântăreşte 400 grame. Platforma pe care este amplasată statuieta este confecţionată din aur alb de 18 carate, iar statuieta este făcută din cristal de piatră îngeţat. Vasele din aur roz, înfrumusețate cu aproape 10 carate de diamante rotunde albe, recurg în straturi de ametist natural cu o greutate de peste 390 de carate.

Creaţia este prezentată, astăzi la sediul central Rolls Royce din Goodwood, Marea Britanie. Bijuteria la fel va fi arătată publicului, în perioada de crăciun la unul din buticurile Faberge în Londra.
0
2,128
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!