SKODA introduce opţiunea Virtual Cockpit pentru modelele Karoq, Octavia, Superb şi Kodiaq

Pînă acum de opţiunea Virtual Cockpit, se puteau bucura doar cumpărătorii modelelor de lux de la concernul Volkswagen Group, SKODA a hotărît să introducă această opţiune şi pentru modelele sale.
Cockpit-ul virtual va fi oferit inițial ca o opțiune pentru modelele Karoq, Octavia și Superb, modelul Kodiaq urmează mai târziu în acest an.

În două cuvinte, Virtual Cockpit este un afișaj digital avansat, care înlocuiește cadranele, gabaritele și sub-ecranele tradiționale. În centrul sistemului este un ecran TFT, care a fost proiectat pentru grafica cu vizualizare în 3D cu o claritate excepțională.
Procesorul grafic - un chip quadcore Nvidia Tegra 30, permite afișarea rapidă și comodă a conținutului, îmbunătățind modul în care șoferii interacționează atât cu mașina, cât și cu drumul.
Datorită afișajului digital, șoferii pot personaliza aspectul ecranului pentru a se potrivi cu dorinţele și cerințele călătoriilor sale. În total, sunt disponibile cinci interfeţe de bază diferite, aspectul fiecărei dintre acestea fiind individual programabil.
1
6,146
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!