Un Range Rover Sport cu sistem de pilotaj autonom, pe drumuri publice!

Un prototip de model Range Rover Sport, dotat cu sistemul de pilotaj autonom, a executat desinestătător rute şi manevre pe autostrada de centură din Coventry, Marea Britanie, schimbând cu succes benzile, menţinând distanţa în trafic și ieşind din joncțiuni cu o viteză limitată de 60 km/h.
Procesul de teste face parte din proiectul AutoDrive, finanțat de guvernul englez, care se încheie luna aceasta, după o durată de trei ani. Inginerii Jaguar Land Rover au efectuat teste tehnologice semnificative cu prototipurile pe piste închise, înainte de a merge pe drumurile publice din Milton Keynes și Coventry.

Modelul Range Rover Sport ales pentru performanța sa și caracteristicile multiple care le are, cum ar fi cruise control adaptiv, a fost modificat pentru a include senzori suplimentari de navigație, RADAR și LIDAR.
Împreună cu cei de la Autodrive, vehiculul poate acum să parcurgă şi să recunoască în mod autonom intersecţii cu sens giratoriu, semafoare, pietoni, bicicliști și alte vehicule de pe drum.
0
1,699
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!