(VIDEO) Abarth prezintă câteva versiuni mai speciale ale modelului Fiat 500 la competiţia Targa Florio

Legendara cursă Targa Florio care a luat loc recent în Sicilia, la cea de a 102 a aniversare, fiind una dintre cele mai vechi curse de motor sport din lume. La acest eveniment sponsorizat de Abarth, a debutat noua gamă a modificaţiei 595.
Vizitatorii evenimentului au reușit să vadă pe viu versiunile disponibile în varianta hatchback sau decapotabilă, noua gamă cuprinde cinci modificaţii: 595, 595 Pista, 595 Turismo, 595 Competizione și 696 Rivale, cu o varietate de putere între 145 şi 180 CP.

Noul sistem de eşapament Monza Active, cu o supapă activă controlată de butonul Sport, care când este apăsat, deschide supapa de eşapament, iar sunetul motorului devine mai profund și mai îndrăzneț.

Şoferul poate alege un sunet al motorului mai gros sau un vuiet mai sportiv și mai tradițional, pentru versiunile Abarth.
Modelul Fiat 500 Abarth a ocupat un loc mai special în lista maşinilor din ’’garajul de vis’’ al meu, pe care sunt sigur că îl are fiecare din noi. Vreau să ştiu ce părere aveţi despre micuţul Abarth?
0
2,447
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!