(VIDEO) Noul Jeep Wrangler ajunge în Europa cu o gamă de motoare curioasă

În ciuda faptului că Legendarul off-roader de la Jeep, a devenit mai tehnologic, cu faruri LED şi sisteme sofisticate, ca de exemplu sistemul de monitorizare a zonelor oarbe şi funcţia Start Stop, a reuşit să păstreze capacităţile excepţionale pe off-road.
Sistemul de tracţiune integrală este unul din cele mai sofisticate, care sunt instalate la moment pe o maşină de producţie.

Cu diferenţiale blocabile pe centru, din faţă şi spate, a braţelor de stabilizare cu rigiditate ajustabilă şi multe alte detalii, cu caracteristici apropiate maşinilor militare.

Modificaţia pentru piaţa europeană, a americanului Jeep Wrangler, vine cu motoare pe diesel şi benzină, care le împarte cu alte modele din concernul Fiat.

Versiunea 2.2 diesel, cu sistem de injecţie Multijet-2, care are o putere de 200 CP şi cel mai curios, de 450 Nm cuplu, la doar 2000 rpm. Motorul pe benzină, turboaspirat, ne bucură cu 272 CP şi 400 Nm cuplu.
Ambele motoare vor fi cuplate la o cutie automată cu 8 rapoarte, care se instalează deja de un timp pe modelul Grand Cherokee, dar este nouă pentru Wrangler.
1
2,226
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!